Centre Court uit Wijk bij Duurstede is kampioenen geworden in de A Categorie van de SBN Voorjaarscompetitie. De finales vonden plaats bij Squash Hillegom op zaterdag 23 juni.

In de finale won Centre Court in een driehoeks-wedstrijd tegen Squash Utrecht en Squash Beverwijk met resp. 6-3 en 5-4. In de onderlinge strijd om de tweede plaats won Squash Beverwijk nipt door het gewonnen games saldo.

In de B Categorie was het ook spannend tot het einde; Squash Utrecht 2 kwam deze keer goed uit de strijd door de winst binnen te halen met maar 4 punten verschil tegen Squash Hoorn.

In de C categorie won 'Meersquash van Squash Hillegom.
Het gehele dag kende een topsfeer van sportivitiet en spanning. De gemengde opzet van de voorjaarscompetitie en de afwisseling tussen enkel en dubbel partijen zorgde voor een gezellig geheel. Squash Hillegom organiseerde 's avonds een barbeque om de dag op passende wijze af te sluiten.