17e Squash Experience Het legendarische squashtoernooi "De Squash Experience" zal voor de 17e keer worden georganiseerd bij Squash Beverwijk op 18, 19 en 20 mei. Dit toernooi staat bekend om zijn goed gevulde prijzenpot, perfecte organisatie en leuke sfeer! Je kunt altijd kiezen op welk dagdeel je je eerste wedstrijden speelt (vrijdagavond, zaterdagochtend, -middag of -avond). De finales zijn altijd op zondag. Bovendien is er ook dit jaar weer een nieuwe categorie. De "lange baan categorie", speciaal voor squashers die niet meer zo explosief naar voren bewegen, maar wel een goede lengtebal slaan! Schrijf nu gelijk in!

Het legendarische squashtoernooi "De Squash Experience" zal voor de 17e keer worden georganiseerd bij Squash Beverwijk. Dit toernooi staat bekend om zijn goed gevulde prijzenpot, perfecte organisatie en leuke sfeer!

De data zijn 18, 19 en 20 mei, maar je kunt altijd kiezen op welk dagdeel je je eerste wedstrijden speelt (vrijdagavond, zaterdagochtend, -middag of -avond). De finales zijn altijd op zondag.

NIEUW! Squashexperience Specials
Ook dit jaar is er weer een nieuwe categorie. Na vorig jaar de houten racket categorie te hebben ingevoerd, heeft organisator Marcel Kluft dit jaar de "Lange baan categorie" in het leven geroepen. Speciaal voor squashers die niet meer zo explosief naar voren bewegen, maar wel een goede lengtebal slaan! Alle ballen moeten namelijk achter de middellijn worden gespeeld! Een combinatie van een special  en een gewone categorie is ook mogelijk! Natuurlijk zijn alle traditionele categorieën ook aanwezig inclusief de A-spelers!

- starters heren en dames (voor de allereerste beginners)
- houten racket categorie (met klein rond racketblad)
- best of one (wedstrijd is 1 set tot de 15) 
- de lange baan categorie (alles achter de middellijn).

Alle bestaande dubbelspel categorieën zijn ook vertegenwoordigd en ook hierin kun je je los inschrijven of in combinatie met het enkelspel.   

DOE MEE! En schrijf je nu gelijk in via www.squashexperience.nl of klik op de poster!

17e Squash Experience op 18, 19 en 20 mei