De heren en dames van Hemubo / Squash Almere zijn in Zwolle bekerkampioen geworden. De heren versloegen na een spannende finale de eerstedivisionist Centre Court uit Wijk bij Duurstede en de dames klopten Squash Zwolle. Voor het Almeerse squashcentrum was het voor het eerst dat het de bekertitel veroverde. In 2005 werden beide teams al wel een keer landskampioen. De heren en dames van Hemubo / Squash Almere zijn in Zwolle bekerkampioen geworden. De heren versloegen na een spannende finale de eerstedivisionist Centre Court uit Wijk bij Duurstede en de dames klopten Squash Zwolle. Voor het Almeerse squashcentrum was het voor het eerst dat het de bekertitel veroverde. In 2005 werden beide teams al wel een keer landskampioen.

Zonder kopman Tommy Berden en Bastiaan Meulenbelt, die afwezig was in verband met de EK jeugd, hadden de Almeerse heren het knap lastig tegen Centre Court. Frans Hilgevoord had in de eerste partij geen enkele kans tegen John Hageman, maar de Australiër Bradley Hindle bracht Hemubo / Squash Almere weer snel op gelijke hoogte. De met een lichte blessure kampende Dylan Bennett ging vervolgens verrassend onderuit tegen Marius Wolke (2-3), waardoor de druk op de schouders van Stefan Eveleens kwam te liggen. De Almeerder faalde niet en haalde met een 3-1 overwinning op voormalig international Jan van de Velde de bekertitel binnen.

De dames hadden het iets makkelijker. Onder leiding van de nummer 2 van de wereld, Natalie Grinham, was de wedstrijd tegen Squash Zwolle al naar drie partijen beslist. De 14-jarige Marissa Lagerweij verloor weliswaar, na vijf lange games, van Lisette Eschweiler, maar zowel Margriet Huisman en Natalie Grinham wonnen hun partij zonder gameverlies tegen respectievelijk Dagmar Vermeulen en Daniella Schumann. De nederlaag van de 13-jarige Ilona Lagerweij tegen Natasja Buisman was dan ook alleen goed voor de statistieken.