De heren van Hemubo / Squash Almere hebben in de strijd om een Play-Offs plaats goede zaken gedaan. In eigen huis werd Squash World, de nummer zes van de ranglijst, op een 9-4 nederlaag getrakteerd. De dames slaagden er daarentegen niet in om een overwinning te behalen. Zij gingen enigszins onverwachts met 4-11 onderuit tegen koploper Amstelpark. De heren van Hemubo / Squash Almere hebben in de strijd om een Play-Offs plaats goede zaken gedaan. In eigen huis werd Squash World, de nummer zes van de ranglijst, op een 9-4 nederlaag getrakteerd. De dames slaagden er daarentegen niet in om een overwinning te behalen. Zij gingen enigszins onverwachts met 4-11 onderuit tegen koploper Amstelpark.

De mannenploeg trad op het Fanny Blankers Koen Sportpark wederom aan zonder kopman Tommy Berden. Desondanks was de Almeerse formatie te sterk voor het Amsterdamse team. Stefan Eveleens en Bradley Hindle zorgden voor de winstpunten door respectievelijk Juriaan van de Berg en Sander Kock te verslaan. De enige verliespartij kwam op naam van Dylan Bennett. De nummer 44 van de wereld ging in vier games onderuit tegen de 39-jarige Lucas Buit.

Bij de dames leek de confrontatie tussen Amstelpark en Hemubo / Squash Almere op voorhand een spannende aangelegenheid te worden. In de praktijk bleek dit echter niet helemaal het geval te zijn. De Amsterdamse dames waren scherper en agressiever en gingen dan ook verdiend met de ruime zege naar huis. Margriet Huisman en Daphne Albada Jelgersma verloren beide in drie games en de pas 16-jarige Milou van der Heijden moest zich in vier games gewonnen geven tegen de geroutineerde Bea De Dreu-Spitse. Alleen kopvrouw Natalie Grinham wist haar partij in winst om te zetten door Annelize Naude kansloos te laten.

Ondanks de nederlaag plaatsten de vrouwen zich, evenals Amstelpark en Victoria Squash, wel voor de Play-Offs. Met nog drie speelronden te gaan zijn zij niet meer in te halen door de concurrentie. De heren moeten nog wel aan de bak. Met nog drie wedstrijden voor de boeg staan zij acht punten voor op HSRC de Diepput. Volgende week treden de heren aan tegen Squash Utrecht. De dames gaan op bezoek bij hekkensluiter Squash Ede.