Per 1-10-2006 is Maarten Moen aangesteld als de nieuwe bondsarts van Squash Bond Nederland. Momenteel is hij werkzaam in het Medisch Centrum Haaglanden (lokatie Antoniushove) op de sportgeneeskundige afdeling, met als specialisatie racketsport.

Vanaf heden is het mogelijk met alle sportmedische problemen betreffende squash bij hem in het ziekenhuis langs te komen. Afspraken kunnen op indicatie, voor SBN leden, op zeer korte termijn gemaakt worden. Het ziekenhuis beschikt over uitgebreide mogelijkheden tot onderzoek (bloedonderzoek / echo / MRI enz. ) / screening en behandeling. Gespecialiseerde sportfysiotherapeuten zijn aanwezig en worden indien nodig bij een behandeling betrokken.

Mocht het zo zijn dat u als sporter verder weg woont van ons ziekenhuis dan is bemiddeling c.q. overleg door de bondsarts met overige sportgeneeskundige afdelingen of met uw fysiotherapeut natuurlijk mogelijk. Deze opzet is bedoeld voor iedere recreatieve speler tot aan spelers uit de Nederlandse squash top.

Wellicht ziet u Maarten binnenkort in actie op een van de komende toernooien (zoals NK), of kunt u kennismaken op de polikliniek Sportgeneeskunde. 

Bron: www.squash.nl