wilsonOp 21 & 22 oktober doen we het supergezellige squashcentrum van Tatu Murronmaa aan. Met nog ruim 11 dagen te gaan zit de teller al op 60 deelnemers. De verwachting is dat we snel richting de 100 deelnemers gaan. Het is een prijzengeldtoernooi voor zowel dames en heren A. Een delegatie van A spelers en speelsters uit Schotland heeft eveneens ingeschreven voor het toernooi, dus behoorlijk concurrentie voor de Nederlanders. Voor de andere categorieën zijn er natuurlijk weer aantrekkelijke sportprijzen van Wilson.

Het toernooi telt mee voor de TOERNOOI.NL ranglijst 2007. Deze ranglijst kent geldprijzen voor alle categorieën. Daarnaast nog aandacht voor het volgende, alleen toernooien georganiseerd door T&M Projects tellen mee voor deze interne ranking. Dit in tegenstelling tot wat er in de informatie en reglementen van de DUNLOP tour stond (staat).

Deze ranglijst kent een prijzenpot van 2.700 euro voor de klassementwinnaars van alle categorieën. Meer info kun je vinden op de Wilson pagina's op de site van squashweb.nl.

Voor alle duidelijkheid willen we ook nog benadrukken dat bij een toernooi van 2 dagen, je op zaterdag nooit de hele dag kwijt bent. De eerste twee wedstrijden zijn meestal binnen tijdperioden van 2 ½  uur. Dus bijvoorbeeld je 1e wedstrijd om 10.00 uur en je 2e wedstrijd om 12.00 uur. Of je ligt eruit of je gaat naar de finaledag op zondag. Een dergelijk blok kan ook in de middag of namiddag. Je kunt zelfs een verzoek indienen voor een tijdblok.

Informatie of inschrijven kan via www.squashweb.nl, www.toernooi.nl of door op de onderstaande links te klikken.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR APELDOORN (21 & 22 OKTOBER))

KLIK HIER VOOR DE ACTUELE STAND OP DE TOERNOOI.NL RANGLIJST 2007 

Heb je nog vragen of wil je meer info, dan kun je contact opnemen via tel.nr. 0621 588 732

squashapeldoornlogo