Wilson Squashcircuit 2005 - 2006

GRAND FINAL WILSON TOUR

AMSTELPARK AMSTERDAM

Zaterdag & zondag 1 & 2 juli a.s.



Het is al weer bijna zover, het afsluitende toernooi van de Wilson Tour 2005/2006 op de banen van het stijlvolle Amstelpark. Het laatste toernooi in dit multifunctionele sportcentrum zal weer in de overtreffende trap worden afgesloten, daarnaast zijn er nog behoorlijke verschuivingen mogelijk voor het klassement. Het prijzengeld voor de A-categorie is hoger wat meestal zal leiden tot een sterk deelnemersveld bij zowel de dames als de heren. Vanzelfsprekend ook weer interessante Wilson sportprijzen bij de andere categorieën. Bij de gratis verloting, direct na de prijsuitreiking op zondag, zal extra worden uitgepakt met vele prijzen en natuurlijk is er voor iedere deelnemer een leuke attentie.

Met nog ruim twee weken te gaan voor sluiting van inschrijvingdatum, zijn er nu al ruim 90 inschrijvingen. Op www.toernooi.nl kun je zien wie er al hebben ingeschreven. Dus als je wilt meedoen, dan is het niet onverstandig om snel in te schrijven.

Iedereen die deelneemt, mag gebruik maken van de sauna en het zwembad. Op www.amstelpark.nl kun je bekijken wat het centrum te bieden heeft.

Masseuse Rachel Fontaine van Massage Energizer zal weer aanwezig zijn voor verfrissende sportmassages die met aantrekkelijke kortingen worden aangeboden tijdens het toernooi.

Degene met een Wilson ranking krijgen voorrang t.o.v. iemand die voor het eerst meedoet. Deze regel is alleen van kracht indien een categorie het maximale aantal deelnemers heeft bereikt.

Inschrijfgeld bedraagt 20 euro.

>> Klik hier om in te schrijven <<

Voor meer info kun je terecht op de toernooipagina’s op www.squashweb.nl

 

 

 

Tot ziens in Amsterdam!

Wilson Tour organisatie

GSM    : 0621 588 732
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.