Wilson Squashcircuit 2005 - 2006

WILSON SQUASHNIEUWS
Tour doet SRCA in Alphen aan den Rijn aan (08 & 09 april)
Nieuwe Toernooi.nl ranglijst 2006
Inschrijving Dubbeltoernooi Zwolle geopend
SquashLife & Wilson Tour abonnee-actie

08 & 09 april  doet de Wilson Tour Alphen aan den Rijn aan

Het alweer 9e toernooi van dit seizoen, zal in Alphen a/d Rijn plaatsvinden. Deze plaats ligt zowat in het midden van de vierhoek, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Dus weinig reistijd voor iedereen die uit de randstad komt. De Wilson tour doet nu voor het tweede achtereenvolgende jaar SRCA aan. Het aantal deelnemers was vorig jaar 105. De verwachting is dat dit aantal weer benaderd zal worden. Zowel bij de heren als dames is er weer een sterke A categorie. Marc Reus zal weer trachten om Lucas Buit van zijn 6e toernooiwinst af te houden. Bij de dames zal Orla Noom een van de belangrijkste kandidaten voor de eindzege zijn. Dagmar Vermeulen is vanwege de Zwolse clubcompetitie afwezig en zal haar voorsprong op de toernooi.nl ranglijst 2006 dus zien slinken. 

We zitten nu al op 70 inschrijvingen en sommige categorieën sluiten bij 16 deelnemers. Dus wacht niet te lang met inschrijven als je wilt meedoen

UpdateToernooi.nl ranglijst 2006

De resultaten van Meersquash zijn verwerkt en dit heeft geresulteerd in de nieuwe ranglijst. Bij de heren A is de voorsprong van Lucas Buit aanzienlijk, echter het Wilson dubbel toernooi komt eraan (13 mei) en dat is een toernooi zonder prijzengeld, maar met de mogelijkheid om dubbelpunten te verdienen. In Zwolle kun je in twee categorieën deelnemen, namelijk de mixdubbel en de heren of damesdubbel. De vraag zal zijn of Buit gaat spelen of dat hij gokt op zijn grote voorsprong. Op dit moment staat Marc Reus tweede, gevolgd door Niels Hoevenaars en Rene Mijs. Bij de dames A heeft Dagmar Vermeulen een behoorlijke voorsprong, maar door afwezigheid in Alphen kunnen haar achtervolgers Orla Noom en Milja Dorenbos inlopen. Voor de overige klassementen verwijzen we naar de onderstaande link.

Word SquashLife lid en win mooie Wilson prijzen

De Wilson Tour organisatie heeft een samenwerking met SquashLife een fantastische wervingsactie opgezet. Als je voor 1 juli lid wordt voor maar € 13,30 en je hebt aan een van de Wilson toernooien deelgenomen, dan maak je kans op de volgende prijzen :

-          Wilson N120 squashracket t.w.v. € 119,95
-          Wilson Tour Court sporttas t.w.v. € 59,95
-          Wilson Ncode rugtas t.w.v. € 39,95
-          Wilson Pro Staff squashballen (doos) t.w.v. € 30

BONUSPRIJS VOOR SNELLE BESLISSERS

Word voor 25 april lid en maak extra kans op een gratis deelname van alle toernooien van de Wilson Tour 2006/2007.  Deze prijs heeft een waarde van ruim € 200 euro. De trekking zal plaatsvinden op de Wilson Grand Final bij Amspelpark op 2 juli a.s. Lid kun je worden via www.squashlife.nl

Wilson Tour programma komende 2 maanden

08 & 09 april               Alphen a/d Rijn
06 & 07 mei                Squash City Amsterdam
13 mei                        Dubbeltoernooi Zwolle

SPONSOR KORTING - Bestellen (met korting) van Wilson sportspullen en Powerballen

We krijgen steeds mee vraag naar sportspullen van Wilson en de populaire NSD Powerballen. Deelnemers aan de Wilson tour kunnen een behoorlijke korting krijgen op deze producten. Deze korting kan in sommige gevallen oplopen tot 30%. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op of stuur een mail.

Informatie & inschrijven kan via www.squashweb.nl, www.toernooi.nl of door op de onderstaande link te klikken.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR SRCA Alphen ad Rijn

KLIK HIER VOOR DE TOERNOOI.NL RANGLIJST 2006

KLIK HIER ALS JE INFO WILT OVER WILSON PRODUCTEN OF DE NSD POWERBALL

KLIK HIER JE UIT HET BESTAND VERWIJDER WILT WORDEN

Heb je nog vragen of wil je meer info, dan kun je contact opnemen via tel.nr. 0621 588 732