Jenny Duncalf zorgde woensdag voor het hoogtepunt van de avond namens de squashsters van All-in-Solo Victoria tegen de koploper van de eredivisie Amstelpark. De Engelse kwam met 0-2 achter tegen Jaclyn Hawkes, maar won uiteindelijk toch: 3-2. Omdat haar team- en landgenoten Dominique Lloyd Walter (tegen Aisling Blake) en Kasey Brown (van Manuela Manetta) beiden simpel wonnen (3-0), zegevierde Victoria. Brown maakte haar debuut. Alleen voormalig wereldkampioene Vanessa Atkinson ging verrassend onderuit namens de Rotterdamse landskampioen. Zij verloor van Annelize Naudé.

De mannen van Didacticum Victoria kwamen ook in actie aan de Kralingseweg. René Mijs was kansloos tegen Piedro Schweertman van HSRC: 7-11, 3-11, 7-11. Peter Barker stelde vervolgens echter orde op zaken namens het team van manager John de Paauw. De Engelsman was licht geblesseerd, maar dat belette hem niet om Nederlands beste speler ooit Laurens-Jan Anjema (nummer twintig van de wereld) met een 3-1 nederlaag terug naar Den Haag te sturen. Anjema hikte lange tijd tegen het hoge niveau van Barker aan, maar maakte in de vierde game plotseling zes fouten op rij.
Omdat ook de Tsjech Jan Koukal won, blijft Victoria koploper in de eredivisie. Dat blijft sowieso zo tot 6 februari, want dan pas komen de Rotterdammers weer in actie, dit keer uit tegen HSRC.