De heren van Hemubo / Squash Almere hebben in de strijd om een Play-Offs plaats slechte zaken gedaan. Uit bij Squash Utrecht werd met 3-10 verloren, terwijl concurrent HSRC De Diepput (vijfde op de ranglijst) met 8-4 won bij Squash World. De Almeerders staan nu, met nog twee speelronden op het programma, slechts 3 punten voor op de Haagse formatie.

In Utrecht bleek alleen Bastiaan Meulenbelt in staat om zijn partij in winst om te zetten. Het 18-jarige talent klopte Jay Francis na vijf lange games en revancheerde zich daarmee voor de kansloze nederlaag die hij eerder dit jaar leed tegen de Engelsman. Stefan Eveleens en Bradley Hindle boden weliswaar goed tegenstand aan hun tegenstanders, respectievelijk Sebastiaan Weenink en Glenn Keenan, maar gingen beiden toch in straight games onderuit.

Het damesteam van Hemubo / Squash Almere won gisterenavond wel. Hekkensluiter Squash Ede werd in no time van de baan geveegd door het jeugdige team. Zowel kopvrouw Natalie Grinham als de jonge talenten, Melissa Meulenbelt (17), Milou van der Heijden (16) en de pas 13-jarige Ilona Lagerweij, hadden geen enkele moeite om de winstpunten binnen te slepen. In Ede werd het 14-0 voor de Almeerse dames.

De dertiende speelronde in de nationale squasheredivisie staat voor dinsdag 24 april op het programma. Zowel de heren als de dames ontvangen dan Squash Zwolle.