De mannen van ‘MeerSquashHeroes zijn er niet in geslaagd om de Play-Offs van de Nederlandse squasheredivisie te bereiken. In de laatste reguliere competitiewedstrijd werd kansloos met 2-12 verloren van Flevoparq, waardoor Squash Maastricht de Hoofddorpers voorbij ging op de ranglijst.

Zonder de geblesseerde Engelsman Jaymie Haycocks reisde ‘MeerSquashHeroes woensdag af naar Dronten. Het jonge Nederlandse team, bestaande uit Bart Ravelli, Frank Hartkoren en Marc ter Sluis, was echter niet opgewassen tegen de klasse en ervaring van hun buitenlandse collega-squashers. Hartkoren en Ter Sluis wisten nog wel een game binnen te slepen tegen respectievelijk Matthew Karwalski en Glenn Keenan, maar hadden nimmer uitzicht op de overwinning. Ravelli moest zelfs na twee verloren games de strijd staken als gevolg van een griepaanval.

Squash Maastricht, de belangrijkste concurrent voor ‘MeerSquashHeroes in de strijd om de laatst beschikbare Play-Offs plek, won verrassend met 9-4 van titelkandidaat Victoria Rotterdam en ging daarmee de Hoofddorpers voorbij op de ranking. De Limburgers eindigden daardoor met 91 punten uit 14 wedstrijden op de vierde plaats. ‘MeerSquashHeroes bleef steken op 87 punten.

De eredivisiedames van ‘MeerSquashHeroes sloten het seizoen wel in stijl (lees: zonder nederlaag) af. In eigen huis werd Victoria Rotterdam met 15-0 afgedroogd door de nieuwe landskampioen. Natalie Grinham (tegen Milja Dorenbos), Orla Noom (tegen Manon Dingemans), Tessa ter Sluis (tegen Danielle Rossmeissl) en Segrun Monsma (tegen Mariken Schoenmakers) zorgden zonder gameverlies voor de winstpunten.