De mannen van ‘MeerSquashHeroes staat woensdag een zware kluif te wachten in de squasheredivisie. De Hoofddorpers reizen af naar Den Haag voor een duel tegen HSRC De Diepput, een van de voornaamste kandidaten voor de landstitel.

Met nog drie competitieduels voor de boeg staat ‘MeerSquashHeroes op een gedeelde vierde plaats, samen met Squash Maastricht, in de hoogste divisie van het Nederlandse squash. Alleen de eerste vier teams van het reguliere seizoen plaatsen zich voor de Play-Offs, waardoor een zege op HSRC De Diepput noodzakelijk lijkt voor de Hoofddorpse squashmannen om kans te behouden op deelname aan het afsluitende toetje.

‘MeerSquashHeroes reist woensdag in ieder geval op volle sterkte af naar Den Haag. De Engelsman Jaymie Haycocks zal voor de tweede keer dit seizoen zijn opwachting maken. De broer van de succesvolle clubcoach Jason Morris, tevens bondscoach bij de junioren, krijgt daarbij gezelschap van de lokale helden Bart Ravelli en Frank Hartkoren, die afgelopen weekend respectievelijk als vierde en als achtste eindigden op het NK in Amsterdam. De Hagenaars stellen daar 6-voudig Nederlands kampioen Laurens Jan Anjema, Sebastiaan Weenink en Martijn Kock tegenover.

De wedstrijd HSRC De Diepput vs. ‘MeerSquashHeroes begint woensdag 16 februari om 19.30 uur ’s avonds. Naaste concurrent Squash Maastricht speelt op hetzelfde tijdstip de uitwedstrijd tegen koploper All Inn Squash.