De herenploeg van ‘MeerSquashHeroes staat komende woensdagavond een belangrijke wedstrijd te wachten in de tiende speelronde van de squasheredivisie, de hoogste divisie in de Nederlandse squashcompetitie.

Op het Arnolduspark ontvangen de Hoofddorpers dan Squash Maastricht. De Limburgers zijn een belangrijke concurrent in de race om de felbegeerde vierde plaats op de nationale ranglijst, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de Play-Offs. Het verschil tussen beide teams bedraagt slechts twee punten in het voordeel van de Maastrichtenaren, die aanstaande woensdag op papier ook licht favoriet zijn.

Voor ‘MeerSquash & Activity zullen de Hoofddorpers Bart Ravelli en Frank Hartkoren, beiden international, en toptalent Marc ter Sluis in actie komen. Zij zullen het op moeten nemen tegen respectievelijk Dylan Bennett, de nummer twee van Nederland, nationaal jeugdkampioen Rick Penders en Tim van der Pluijm. Opvallend daarbij is dat de gemiddelde leeftijd van de zes spelers net boven de twintig jaar ligt.

De eredivisiedames van 'MeerSquashHeroes komen volgende week weer in actie. Zij spelen dan een uitwedstrijd tegen Squash Almere. Bij winst kunnen de Hoofddorpse dames de landstitel in de wacht slepen!

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.toernooi.nl.