De heren van ‘MeerSquashHeroes hebben woensdagavond goede zaken gedaan in de Nederlandse squasheredivisie. De Hoofddorpse formatie won in eigen huis afgetekend met 12-0 van Flevoparq uit Dronten.

Voorafgaand aan het duel stonden de Drontenaren slechts één punt achter op ‘MeerSquashHeroes, waardoor er een spannende strijd verwacht werd. In de praktijk bleek dit echter niet het geval. Bart Ravelli, Frank Hartkoren en Michael Fiteni wonnen allen hun duel zonder problemen. De 23-jarige Hartkoren verloor tegen Karel Huisman de minste punten, het werd 11-0, 11-3, 11-5. Ook de even oude Ravelli (11-2, 11-4, 11-7 tegen Sander van Tour) en Fiteni (11-7, 11-5, 11-3 tegen Wijnhoven) waren snel klaar met hun tegenstander.

Ondanks de grote winst boekte ‘MeerSquashHeroes geen winst op de nationale ranglijst. Wel kroop het dichter naar de top-4 toe en nam het afstand van de degradatiestreep. Halverwege het seizoen staan de Hoofddorpers vijfde met 46 punten. De nummer vier (Squash Maastricht) heeft slechts drie punten meer.

De volgende competitiewedstrijd voor ‘MeerSquashHeroes is pas weer 19 januari. Dan komen ook de dames uit Hoofddorp weer in actie. Zij gaan riant aan kop in de dameseredivisie.