Woensdag a.s. reist Plan B/MAX op volle sterkte af naar Rotterdam. Didacticum Victoria is daar de tegenstander en ook dit team treedt aan met een sterke selectie. Het belooft dus weer een spannende avond te gaan worden.

Voor Plan B/MAX maakt Borja Golan voor de 2e keer zijn opwachting in het team. Hij speelt tegen een oude bekende van MAX; Steve Finitsis. Deze Australiër speelde vorig seizoen nog voor MAX, maar is dus overgenomen door de Victorianen. Ook Bradley Hindle zal zijn 2e wedstrijd spelen voor MAX. Beide spelers verloren hun eerste wedstrijd, dus tijd voor eer-herstel! De rest van de opstelling ziet er zo uit:

Woensdag 10 november, vanaf 19.30u bij Victoria Rotterdam:
DIDACTICUM VICTORIA versus PLAN B/MAX
Nrs 3. Michael Ernst (#34 NL) versus Sander Kock (#17 NL)
Nrs 1. Steve Finitsis (AUS, #76 WRL) versus Borja Golan (SPA, #54 WRL)
Nrs 2. Clinton Leeuw (ZA, #105) versus Bradley Hindle (AUS, #90 WRL)

De jonge Michael Ernst is een speler die graag power-squash speelt. De lange Rotterdammer zal echter aan het gevarieerde spel van Kock weerstand moeten bieden om een kans te maken op de overwinning. Kock is op papier namelijk de betere, maar of dat in de praktijk ook zo is zal moeten blijken.
De wedstrijd tussen de kopmannen van beide teams zal een mooi duel opleveren. Golan is een speler die tactisch zeer sterk is en zijn tegenstander de indruk geeft zelf nooit in de problemen te komen. Finitsis daarentegen speelt vaak vol op de aanval. We kunnen dus een clash tussen twee stijlen verwachten, waarbij Golan de beste papieren heeft.
De laatste wedstrijd van de avond is er een waarvan op voorhand niets te voorspellen is. Zowel Hindle als de Zuid-Afrikaan Leeuw staan rond de 100e plaats op de wereldranglijst, dus hun niveau ligt dicht tegen elkaar. De vorm van de avond zal de einduitslag bepalen.