Aankomende woensdag speelt Squashwebshop.nl/MAX Sports & Wellness de eerste wedstrijd van 2010 thuis tegen All Inn uit Utrecht.

Dit is tevens de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft en daarmee kan er revanche genomen worden op de Utrechters. In de eerste wedstrijd van dit seizoen werd er door Squashwebshop.nl/MAX Sports & Wellness met 12-5 verloren in Utrecht. Bij een overwinning zou het team heel dicht bij de top van de eredivisie kunnen uitkomen, aangezien de nummers één en twee van de Eredivisie Squash tegen elkaar moeten uitkomen (zie stand onderaan). Bij verlies zou rchter de zesde plaats ook nog mogelijk zijn, het is dus zeer spannend in de Eredivisie Squash! Woensdag kun je de volgende spelers verwachten in Beverwijk:

Woensdag 20 januari bij MAX, vanaf 19.30 uur:
SQUASHWEBSHOP.NL/MAX SPORTS & WELLNESS versus LEKKERFITZIJN.NL/ALL INN
Nrs 3. Martijn Kock (#19 NL) versus Ronald v.d. Boogaard (#35 NL)
Nrs 1. Steve Finitsis (AUS, #67 WRL) versus Piedro Schweertman (NL, #118 WRL)
Nrs 2. Sander Kock (#12 NL) versus Rene Mijs (#10 NL)

De wedstrijd van aankomende woensdag zal zeer spannend worden, want alle wedstrijden zijn bijzonder aan elkaar gewaagd.
In de uit-wedstrijd heeft Martijn 3-1 van een herboren Van den Boogaard gewonnen. Van den Boogaard heeft ook al eens voor het Beverwijkse team gespeeld in het verleden en was enige tijd wat minder met squash bezig. Dit seizoen staat hij er echter weer als vanouds en heeft goede resultaten geboekt. Ook Martijn heeft de stijgende lijn dit seizoen te pakken en na een matig begin zijn de resultaten beter geworden. Een mooie ontmoeting dus.

Ook Steve en Piedro speelden in de uit-wedstrijd tegen elkaar. En ook toen ging de winst naar Utrechtse zijde. Piedro kwam destijds zeer knap terug van een 2-0 achterstand om de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 naar zich toe te trekken. Daarnaast won Piedro in een drie-tal andere ontmoetingen tijdens diverse toernooien alle wedstrijden van Steve met 3-2. Het word dus nu tijd dat Steve een keer aan het langste eind trekt!
Sander kan zijn borst ook nat maken, want René heeft afgelopen weekend in een PSA-toernooi laten zien in vorm te zijn. Hij bereikte daar de halve finale en verloor maar nipt van de eerder genoemde Piedro (die het toernooi uiteindelijk zelfs won!) met 3-2. Hoe het met de vorm van Sander is zullen we woensdag pas weten, want hij heeft sinds zijn laatste competitie-wedstrijd op 9 december geen officiële wedstrijd meer gespeeld. In de uit-wedstrijd begin dit jaar verloor hij eveneens met 3-2 van Rene.

Kortom reden genoeg om woensdag te komen kijken bij MAX Beverwijk!