De tour zit er bijna op. Op 5 & 6 juli (zaterdag & zondag) gaan we weer in stijl afsluiten bij Victoria Rotterdam. Zoals gewoonlijk doen we dan alles in de overtreffende trap. Meer prijzengeld voor de A categorie, extra verlotingprijzen, leuke attenties, meer toppers. Natuurlijk ook de uitreiking van de wisselbekers en cheques voor de winnaars van het Algemeen klassement in elke categorie (Toernooi.nl Ranglijst 2008). De tour zit er bijna op. Op 5 & 6 juli (zaterdag & zondag) gaan we weer in stijl afsluiten bij Victoria Rotterdam.

Zoals gewoonlijk doen we dan alles in de overtreffende trap. Meer prijzengeld voor de A categorie, extra verlotingprijzen, leuke attenties, meer toppers. Natuurlijk ook de uitreiking van de wisselbekers en cheques voor de winnaars van het Algemeen klassement in elke categorie (Toernooi.nl Ranglijst 2008).

Het klinkt wellicht als een verkooppraatje, maar trouwe Wilson deelnemers weten beter, wacht niet te lang met inschrijven. Het maximale aantal deelnemers zal 160 deelnemers zijn en vooral de heren C en D categorieën zullen snel vol zitten met de limiet van 32 deelnemers.

Bij de heren A zal de nummer twee van de Wereld bij de dames, Natalie Grinham, deelnemen. Tot nu toe (10 dagen voor sluiting inschrijving) is de Australiër Bradley Hindle de nummer 1 geplaatst.

Omdat het toernooi twee dagen duurt, is het in sommige categorieën mogelijk om een voorkeurtijd aan te geven. We werken op zaterdag met de volgende tijdsblokken:

10.00 u – 14.00 u
13.00 u – 16.00 u
15.00 u -  19.00 u

Nogmaals dit zijn voorkeurtijden en dus is je wens onder voorbehoud. Indien je echt een bepaalde tijd niet kunt, dan mag je het aangeven, maar is het mogelijk dat we je niet kunnen inplannen.

De prijsuitreiking zal zondag om 17.30 uur plaatsvinden

Info of inschrijven (voor 2 juli) : www.wilsontour.nl