Wilson toernooi Hillegom op zaterdag & zondag 15 & 16 december. Net als vorig jaar wordt het Wilson toernooi gelijktijdig afgewerkt met een Internationaal WISPA toernooi. Profspeelsters uit heel de Wereld proberen dan de Flowerbulb Open 2007 op hun naam te schrijven. Zelf spelen en ook topsquash kunnen zien, wat wil je nog meer. Bij de heren A wordt er prijzengeld uitgekeerd, dus de top van Nederland zal zeker zijn opwachting maken.

Wilson toernooi Hillegom
(zaterdag & zondag 15 & 16 december)

Net als vorig jaar wordt het Wilson toernooi gelijktijdig afgewerkt met een Internationaal WISPA toernooi. Profspeelsters uit heel de Wereld proberen dan de Flowerbulb Open 2007 op hun naam te schrijven. Zelf spelen en ook topsquash kunnen zien, wat wil je nog meer.

Bij de heren A wordt er prijzengeld uitgekeerd, dus de top van Nederland zal zeker zijn opwachting maken. Ruim 10 dagen voor het toernooi, staat de teller al op 70 deelnemers. We hebben dus nog plek voor maximaal 50 spelers. Omdat het toernooi twee dagen duurt. Kun je aangeven of je zaterdag vanaf 10.30 wil spelen of vanaf 15.00 uur. Zondag is de prijsuitreiking om 17.45 uur.

>> INSCHRIJVEN  SQUASH HILLEGOM <<


Fotoalbums op www.wilsontour.nl bijgewerkt

Sinds kort zijn gemaakte foto’s op de toernooien te bekijken op www.wilsontour.nl .  Ze kunnen niet worden gekopieerd van de site, maar wil je een foto, dan kun je contact met ons opnemen.

 

1e toernooi 2008 bij Squash & Wellness Bussum

Op 19 & 20 januari doen we Bussum aan. De juiste periode om het eerste Wilsontoernooi van 2008  te houden. Het centrum heeft een complete metamorfose ondergaan en een behoorlijke uitbreiding van hun faciliteiten. Het toernooi is dus de gelegenheid om het centrum in te wijden. Voor de heren en dames A is er prijzengeld, dus de toppers zullen ook hun opwachting maken.

Kijk ook ff op hun vernieuwde website : www.squashenwellness.nl

 

Her-openingstoernooi Squash & Cardiofit Zwolle

Het lijkt op een trend. Al die centra’s die een metamorfose hebben ondergaan. Squash Zwolle heeft ook een grondige verbouwing achter de rug en wil dit vieren met een gezellig toernooi op zondag 6 januari 2008. Er zijn drie categorieën van beginners tot Elite spelers. Interessante sportprijzen en gratis verloting na afloop.

Inschrijven via www.toernooi.nl