wilsonMet de Grand Final in zicht op zaterdag 30 juni bij All Inn Utrecht, is de strijd om de eerste plaats in de Toernooi.nl Ranglijst 2007 in de meeste categorieën nog open en spannend. Bij de heren en dames A zijn er naast grote wisselbekers, geldprijzen tot de 3e plek. Bij alle overige categorieën is er ook een grote wisselbeker en een geldprijs voor de nummer 1.

wilsonMet de Grand Final in zicht op zaterdag 30 juni bij All Inn Utrecht, is de strijd om de eerste plaats in de Toernooi.nl Ranglijst 2007 in de meeste categorieën nog open en spannend. Ter herinnering, de Toernooi.nl Ranglijst 2007 is een verzameling toernooien die georganiseerd wordt door T&M Projects. Meest belangrijke toernooien zijn de Wilson toernooien. Bij de heren en dames A zijn er naast grote wisselbekers, geldprijzen tot de 3e plek. Bij alle overige categorieën is er ook een grote wisselbeker en een geldprijs voor de nummer 1.

 

 

Onderstaand is een verkorte ranglijst van spelers die nog in de prijzen kunnen vallen. Bij de dames B (Mijnie de Graaf) en heren D (Thony Schwab), zijn de koplopers niet meer te achterhalen en zij dienen alleen nog maar te spelen op de Grand Final. Ook bij de dames C lijkt het een gelopen koers, maar Laura Lagerweij moet formeel toch nog 30 punten scoren om zeker te zijn. Bij de heren C is een spannende strijd gaande tussen Maarten Hesselt van Dinther en Michael Schults. Schults moet Maarten achter zich houden om de beker te winnen. Bij de heren B zijn er zelfs drie spelers die nog aanspraak maken op de titel. Bij de dames A is de er nog een theoretische kans dat Dagmar Vermeulen de titel misloopt, maar de kans is te verwaarlozen. Het kan haar vierde klassementsoverwinning op rij worden. Bij de heren A is het nog het meest spannend. Jay Francis en Sebastiaan Weenink strijden om de 1e plaats. De strijd om de 3e plaats kan nog worden gewonnen door maar liefst 8 spelers. De meeste spelers doen ook mee op de Grand Final, dus het wordt een leuke en interessante ontknoping.

 

Pos

HEREN A

Punten

1

Sebastiaan Weenink

360

2

Jay Francis

320

3

Martijn J Kock

240

4

Bart Ravelli

230

5

Lucas Buit

220

6

Pieter Bijen

210

7

Piëdro Schweertman

190

8

Niels Hoevenaars

170

8

Rene Mijs

170

9

Frank Hartkoren

160

Pos

DAMES A

Punten

1

Dagmar Vermeulen

460

2

Bea de Dreu Spitse

430

3

Milja Dorenbos

330

Pos

HEREN B

Punten

1

Ruben Schuurmans

300

2

Rob Wiesehahn

280

3

Mark van Veenhuizen

250

Pos

DAMES B

Punten

1

Mijnie de Graaf *

350

Pos

HEREN C

Punten

1

Michael Schults

300

2

Maarten Hesselt Van Dinter

290

3

Hans Smits

200

Pos

DAMES C

Punten

1

Laura Lagerweij

310

2

Ellis Hilgers

240

Pos

HEREN D

Punten

1

Thony Schwab *

310

 

PRIJZENGELD WINNAARS TOERNOOI.NL RANGLIJST 2007

Plaats

 

 

Heren A

Dames A

 

 

Heren B D

Dames B en C

1e prijs

 

400 euro

300 euro

 

100 euro

100 euro

2e prijs

 

300 euro

200 euro

 

-

-

3e prijs

 

200 euro

100 euro

 

-

-


Het prijzengeld  van de Toernooi.nl ranglijst wordt alleen uitgekeerd bij deelname aan de Grand Final. Indien een speler zijn prijs niet kan incasseren, dan gaat de prijs niet naar de eerstvolgende op de ranglijst. In het geval van de wisseltrofee zal deze wel toekomen aan de betreffende speler. De geldprijs dient persoonlijk worden opgehaald tijdens de prijsuitreiking.
In geval van een gelijke stand geeft het aantal toernooizeges de doorslag. Is deze ook gelijk, dan is het resultaat in de Grand Final bepalend. Is deze ook gelijk, dan wordt gekeken naar wie de meeste toernooien heeft gespeeld.

Kampioenenlijst Toernooi.nl ranglijst

Categorie

2004

2005

Heren A

Marc Reus

Marc Reus

Heren B

Alwin Krist

Alwin Krist /

Hans Maarten Cardinaal

Heren C

Ron Prins

Karel Huisman

Heren D

Kenny Manuhutu

Michael Schults

Dames A

Dagmar Vermeulen

Dagmar Vermeulen

Dames B

Marjolijn ter Sluis

Larissa Tatuhey

Dames C

Willemijn Lodder

Monica Gunther

Dames D

Tessa ter Sluis

-

 

Categorie

2006

2007

Heren A

Lucas Buit

?

Heren B

Remco de Bruijn

?

Heren C

Hessel Reekers

?

Heren D

Ronald van Beek

?

Dames A

Dagmar Vermeulen

?

Dames B

Monique Teuling

?

Dames C

Wendy Gunther

?

Dames D

-

-