De squashers van Van Cleef Productions Victoria Rotterdam blijven in de eredivisie ook na de derde speelronde van gisteravond fier aan kop gaan. Het team van manager John de Paauw zegevierde vrij gemakkelijk in Utrecht tegen het onderaan de ranglijst bungelende AA Drink/All Inn Squash: 4-10.

Hierdoor behoudt Victoria haar ongeslagen status en blijven de Rotterdammers alleen aan de leiding gaan. Belangrijk, want dit seizoen zijn er geen play-offs en wordt de koploper aan het eind van de jaargang dus de landskampioen.

Clubtrainer Stephen Cooke deed gisteravond in Utrecht wat van hem werd gevraagd. Hij won overtuigend met 1-3 van thuisspeler Gabor Marges. Vervolgens was de Rotterdamse aanwinst Piedro Schweertman, zoals verwacht, kansloos tegen de Engelse wereldtopper Adrian Grant. Schweertman stuntte nog wel door de eerste game te pakken (10-12), maar Grant stelde vervolgens orde op zaken: 3-1. De beslissing moest dus vallen in de laatste partij van de avond tussen René Mijs (ex-Victoria) en de Fransman Renan Lavigne. De laatste liet er gras over groeien, waardoor de drie bonuspunten dus ook naar Victoria gingen: 4-10.

AA Drink/All Inn Squash-Van Cleef Productions Victoria Rotterdam
Adrian Grant (Eng)-Piedro Schweertman 3-1 (10-12, 11-7, 11-7, 11-7).
René Mijs-Renan Lavigne (Fra) 0-3 (8-11, 8-11, 8-11).
Gabor Marges-Stephen Cooke 1-3 (4-11, 11-5, 6-11, 4-11).